Vävnadsrådet logo

Donationsmötet omvandlas till digitalt möte.

Det Nationella Donationsmötet den 20-21 januari 2022 i Båstad kommer att omvandlas till ett digitalt möte.

Den 22 december 2021 nåddes organisatörsgruppen för nationella mötet av beslutet att mötet inte kan hållas i fysisk form. Region Skåne har tagit beslut utifrån sjukvårdens behov som omöjliggör detta och det förväntas att samtliga regioner kommer att ta liknande beslut. Det är en tråkig konsekvens av den ansträngning sjukvården än en gång står inför.

Organ- och vävnadsdonation är viktiga verksamheter och personalen behöver förkovra sig. Under de senaste veckorna började vi att planera för att ha ett hybridmöte, dvs att vi skulle sända ut mötet till dem som inte kunde närvara. Nu använder vi oss av denna möjlighet och omvandlar mötet till ett helt digitalt möte istället. På plats kommer vi att ha proffs som hjälper oss med tekniken och vi planerar att ha samma intressanta program, med någon mindre modifiering.

De som är anmäld till mötet kommer att få en länk skickad till sin mejladress i god tid innan mötet och sedan är det bara att sjunka ner i soffan där hemma och ta del av våra föreläsare.

De som är föreläsare kommer att få ytterligare information från oss inom en snar framtid.

Vi beklagar att vi inte kommer att ses i Båstad som vi alla hade hoppats på, men vi ser fram emot att möta er på nätet!

Organisatörerna